Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
2005 trailblazer_lt
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter #1
Am I doing something wrong ?? Seem to be having trouble getting pictures to show up when using the "IMG" tags or even when using the "insert Image" icon.

1 of the threads where pics are not showing up:
https://forums.trailvoy.com/showthread.php?t=206463

Picture example: ( it's written on the line below and is a good link, but nothing shows in this - or other - threads. )



I'm a recently new member - but thought I was able to post pics by now ??

P.S. I can "attach" pics,... I can't "insert" pics.

Thanx in advance,

:cool:
 

·
Administrator
2002 chevy trailblazer_ltz
Joined
·
373 Posts
Hey there,

So the images you linked are "http" links.
We recently moved the site to HTTPS for better security.
Thus, the attachments will only show up for links with https now.

Ed
 

·
Registered
2005 trailblazer_lt
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter #3
Thanx Ed !

Another quick question for you; Did you make the images viewable ??

I just logged in using IE and can see the images I linked too. SO; then I viewed the same page using CHROME,...... & I can not see he linked images.

I did not edit or modify anything, just logged in after reading your reply and noticed the images were visible and wanted to ask if you made that happen - or if it was because of the browser I use to view the site.


:cool:
 

·
Registered
2005 trailblazer_lt
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter #5
Thanx Ed,

Still the same; IE (11.0..9600.18537) will display linked images, Google (69.0.3497.100 ) will not.

My Google has 3 extensions Add Block, Google docs and docs..... turning them off did not allow me to view the images.

I do not see a "shield" icon on my Google address bar when viewing the threads with the missing linked images. ( the steps listed in your suggested web page were written in May 22, 2016.) I did not attempt to modify the "properties" of my Google app to allow for mixxed content at ALL TIMES.

*doubleclick.net* cookie was blocked,... all others were allowed; including one from my website ( were the linked images are hosted. )

Weird !
 
1 - 7 of 7 Posts
Top