Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
2002 gmc envoy_slt
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi All,

I have a 2002 Envoy with 226,000 miles, I am the second owner. Got in my truck Saturday and put the vehicle in reverse, did not go. After a few minutes of trying, revved up the engine and it slammed into reverse. Drove about a mile with it making noise (sounded like marbles) then back home. Ended up taking it to my brothers auto shop, made no noises. He got it today, drove it 0-45 mph and heard nothing, shifted fine...

I read lots today about sun shells and no trann fluid. He checked the fluid, smelled fine and was full.

I cannot figure out what caused this and since it is not doing it, cannot diagnose it. Any help is appreciated.
 

·
Registered
2004 chevy trailblazer_lt
Joined
·
29 Posts
Hi All,

I have a 2002 Envoy with 226,000 miles, I am the second owner. Got in my truck Saturday and put the vehicle in reverse, did not go. After a few minutes of trying, revved up the engine and it slammed into reverse. Drove about a mile with it making noise (sounded like marbles) then back home. Ended up taking it to my brothers auto shop, made no noises. He got it today, drove it 0-45 mph and heard nothing, shifted fine...

I read lots today about sun shells and no trann fluid. He checked the fluid, smelled fine and was full.

I cannot figure out what caused this and since it is not doing it, cannot diagnose it. Any help is appreciated.
How did it 'not go' was it trying to move and was stuck or?
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top