Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
2003 chevy trailblazer_ls
Joined
·
1,708 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys, I have lost the Home, Forum, etc across the top of the page. ???
 

·
Registered
2003 chevy trailblazer_ls
Joined
·
426 Posts
Tool bar top of website not there?

You know that bar underneath the TB at the top right corner of the page, well it was there the last time i went on about a half an hour ago, and now it disappeared on my computer.

so i have no way getting to the things i need without that bar lol

can someone help
 

·
Banned
2006 chevy trailblazer_ss_ls
Joined
·
7,988 Posts
There have been a couple of issues with the site. I'm sure it will be corrected soon. For what it's worth, everything looks normal on mine.
 

·
Registered
2003 chevy trailblazer_ls
Joined
·
426 Posts
Alright, thanks.

I'm on my laptop right now, and everything seems to be fine on the laptop but it's the desktop that the bar isn't working.

hopefully it will come back :undecided

on second thought, it came back up! :excited:
 

·
Banned
2007 chevy trailblazer_ss_1ss
Joined
·
5,307 Posts
There have been a couple of issues with the site. I'm sure it will be corrected soon. For what it's worth, everything looks normal on mine.
Issues? I'm insulted... :laugh:

I've been working on the site a lot lately, you may see things come and go quickly. In fact, I can't even believe that anyone noticed the nav bar was gone, it was only down for a minute or two.

Sorry about that :)
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top