Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #1
It is not behind either rear panels and not under rear seats
Driver rear seat is a large fuse relay box , under passenger rear seat is the onstar box
Behind both rear panels there is nothing
UHG!!! Does anyone know?
Just bought this , nice suv, I like it but i only get audio out of the right front speaker
and want to try replacing the amp which i have already purchased.
Help please
 

·
Registered
2004 Trailblazer LS 4x4, 4.2L:, 2016 ATS-V, 2014 CTS-V Wagon, 2018 Audi A7
Joined
·
144 Posts
Take a look on Crutchfield site. Maybe (maybe) they can help.
 

·
Registered
2004 gmc envoy_slt
Joined
·
2,277 Posts
First of all, are you sure you have the Bose system? Also, you should test the speakers to make they are OK.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #6
what a dumby i am Just looked at the radio and it does not say bose on it
just assumed as it is the slt model oops LOL darn it guess ill have to sell the amp i bought
 

·
Registered
2004 Trailblazer LS 4x4, 4.2L:, 2016 ATS-V, 2014 CTS-V Wagon, 2018 Audi A7
Joined
·
144 Posts
My Cadillacs do not say "Bose" on the face. Not that we are comparing apples and apples, but just because your radio doesn't say "Bose" on it may (may) not be a deciding factor.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #8
Interesting..... stereo fixed itself
My left front speaker worked the other day then stopped, when it was working my open door beeps worked also;
I decided to open my driver door panel without disconnecting window controls, just wanted to see if maybe a bad ground on speaker.
well the moment i pulled the bottom out everything started working , I snapped back in place and it has been 4 days now , stereo, open door beep all are still working
guess i will wait it out before going further LOL
 
1 - 8 of 8 Posts
Top