Chevy TrailBlazer, TrailBlazer SS and GMC Envoy Forum banner

cold

  1. No pedal pressure as temps drop

    Brakes
    2005 trailblazer lt 4.2 L118xxx miles runs like a champ. Did rotors and pads in April because I noticed grooves. By end of May grooves were back in front rotors Also hear slight rubbing of pads first 5 minutes of driving Temps affect brake pedal pressure as follows 90+ rubbing noise very...
  2. Need help with P2138 diagnostic trouble code!

    OEM Issues
    I have a 2004 Envoy with the infamous P2138 diagnostic trouble code (only; no other codes come up). I get Service Engine Soon (SES) and Reduced Engine Power (REP) annunciator lights, and it happens when the engine is cold. Most info I can find on this issue have led me to believe that...
  3. 2006 Envoy DIC Radio and A/C Panel Out when Cold

    OEM Issues
    I have a 2006 Envoy SLT XL. When started cold the DIC, Radio, and A/C Climate Panel will not turn on. Even tought the Radio is playing and A/C is working, the Engine is running and the gauge are working . Once the Vehicle has warmed up all the panels turn on. Any ideals what is causing this. The...
  4. Airbag and seatbelt light on intermittent when cold

    General
    I have an 02 Trailblazer LS 4WD. When the temperature drops under 40 degrees the airbag light comes on and the seatbelt light flashes. The seatbelt light goes out on its own after a while and the airbag light will stay off after I turn the ignition off and restart after the cabin warms up. I...
  5. AC issue

    OEM Issues
    So I've been searching through, reading a bunch of posts about AC issues, but still can't figure this one out. My problem is that the blowers don't seem to be working as well as they used to out of the front vents. When I have it set to just the dash vents, there is air coming out of the floor...
  6. Volant Intake

    Volant Intake

  7. Homemade CAI problem...

    Air Induction
    Ok so I found a quick little bolt on re-chargeable air filter for my TB, and the only issue I had to resolve was the large hole on top of the intake tube (I used all the stock air tubes, just basically removed the box that sat on top the washer fluid). In order to cover this large hole, I found...
Top